Media Galaxy si LG au lansat joi pe piata din Romania primul LCD cu tehnologia 3D

Joi, 08 Aprilie 2010, ora 16:23
2845 citiri
Media Galaxy si LG au lansat joi pe piata din Romania primul LCD cu tehnologia 3D

Media Galaxy si LG Electronics Romania au lansat joi pe piata din Romania primul televizor LCD FULL HD cu tehnologie 3D, model LD920, alaturi de player-ul Blu-ray 3D model BX580, informeaza NewsIn.

Televizorul LCD 3D LD920 incorporeaza cele mai noi tehnologii de vizionare a continutului 3D, iar filtrul polarizant care se regaseste pe suprafata ecranului faciliteaza vizionarea continutului 3D astfel incat cu ajutorul ochelarilor polarizanti, fiecare ochi vede doar imaginile care ii sunt dedicate.

"(...) Functia 3D va fi incorporata intr-un numar cat mai mare de produse audio-video, televizoare si playere, din diverse categorii de pret. Gama va debuta cu modelele LD920, primul televizor cu tehnologie 3D de pe piata, si cu playerul Blu-ray BX580. (...) In functie de preferintele consumatorilor, functia 3D poate fi activata sau nu, astfel incat continutul 2D poate fi vizualizat ca si pana in prezent", a declarat presedintele LG Electronics Romania, Roh pan Ock.

Televizorul LD920 de la LG, cu diagonala de 47 inci, este disponibil in magazinele de specialitate la un pret recomandat de 2.000 euro, iar player-ul Blu-ray 3D model BX580 va fi disponibil la un pret de 300 euro.

Modelul LD920 ofera totodata si conexiune USB 2.0, compatibila cu FAT si NTFS, suportand astfel formatele jpg, MP3, DivX si DivX HD. In functie de fisierul care este vizualizat, utilizatorii pot selecta limba dorita si pot afisa sau nu subtitrarea in limba respectiva.

De asemenea, producatorul de electronice Panasonic anunta in 12 martie ca va aduce din luna aprilie pe piata din Romania televizoare cu plasma 3D Full HD si playere blue-ray cu aceeasi tehnologie, urmand sa fie comercializate in mai multe lanturi de magazine de retail.

Panasonic va lansa televizioarele 3D martea viitoare, in 13 aprilie.

LG Electronics, Inc. are peste 82.000 de angajati in cele 114 de birouri, care includ 82 de filiale deschise in intreaga lume, fiind alcatuita din 5 mari divizii: Home Entertainment, Home Appliance, Air Conditioning, Business Solutions si Mobile Communications.

Retailerul de electronice, electrocasnice si IT&C Altex Romania opereaza in prezent 51 de magazine Altex si 15 magazine Media Galaxy, cu o suprafata totala de 85.000 mp.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Alertă de securitate: vulnerabilități critice descoperite în televizoarele LG
Specialiștii în securitate informatică de la Bitdefender au identificat patru vulnerabilități majore în sistemele de operare LG WebOS, versiunile 4 până la 7, care echipează televizoarele...
#3d, #lansare, #pret, #romania, #televizor, # tehnologie , #Stiri Internet