Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

MCSI a decshis proiectul de conectare a scolilor la internet prin conexiuni broadband

MCSI a decshis proiectul de conectare a scolilor la internet prin conexiuni broadband

Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale a deschis, miercuri, apelul de proiecte pentru Operatiunea 3.1.4. - "Sustinerea conectarii unitatilor scolare la internet prin conexiuni broadband", din cadrul Domeniului Major de Interventie 1 - "Sustinerea utilizarii tehnologiei informatiei", potrivit NewsIn.

Perioada de inregistrare online a propunerilor de proiecte este cuprinsa intre 21 septembrie si 15 noiembrie, iar alocarea financiara aferenta prezentei cereri de propuneri de proiecte este de 33 milioane euro, potrivit unui comunicat al MCSI.

Scopul acestei operatiuni consta in conectarea la internet a scolilor si a inspectoratelor scolare judetene prin conexiuni broadband si achizitionarea echipamentelor TIC conexe, in special in zonele de esec ale pietei - zone rurale si mici urbane dezavantajate din punct de vedere al accesului la mijloacele moderne de comunicatii, precizeaza Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale.

Beneficiarul proiectului este Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, iar durata maxima de implementare a acestuia este de 24 de luni de la semnarea contractului de finantare.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1122 ori