Mark Zuckerberg, dat in judecata de un roman

Vineri, 16 Mai 2014, ora 08:58
1388 citiri
Mark Zuckerberg, dat in judecata de un roman
Foto: News.com.au

Confondatorul si CEO-ul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, a fost dat in judecata de catre dezvoltatorul imobiliar de origine romana Mircea Voskerician.

Dezvoltatorul roman care locuieste in California sustine ca Mark Zuckerberg a achizitionat mai multe proprietati din apropierea casei sale din Crescent Park, un cartier din Palo Alto, dupa ce a aflat ca un acolo urma sa fie facuta o investitie imobiliara, transmite Mercury News.

Achizitiile au fost facute in perioada 2012 - 2013 si l-ar fi costat pe confondatorul Facebook peste 43 de milioane de dolari.

Totodata, potrivit lui Voskerician, Mark Zuckerberg i-ar fi promis dezvoltatorului ca il va pune in legatura cu persoane influente, dornice sa investeasca in locuinte in cartierul respectiv.

Dezvoltatorul imobiliar sustine ca, in schimbul promisiunii, i-ar fi cedat drepturile legale asupra unei proprietati din acelasi cartier la un pret sub nivelul pietei, de 1,7 milioane de dolari, in conditiile in care ...citeste mai departe despre "Mark Zuckerberg, dat in judecata de un roman" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mark Zuckerberg dat judecata roman, #Mark Zuckerberg proces dezvoltator imobiliar, #Mircea Voskerician Mark Zuckerberg , #Stiri Internet