Mare problema pentru Samsung: Galaxy S10 poate fi deblocat cu orice amprenta

Vineri, 18 Octombrie 2019, ora 10:48
1185 citiri
Mare problema pentru Samsung: Galaxy S10 poate fi deblocat cu orice amprenta
Foto: Arhiva Pixabay

Samsung recunoaste ca telefonul sau Galaxy S10 are o mare problema: oricine poate debloca dispozitivul, desi are senzor de amprenta care ar trebui sa o recunoasca doar pe cea a proprietarului.

Compania a transmis insa ca lucreaza la o actualizare de software pentru a rezolva problema, potrivit BBC.

Pana atunci, cei care detin astfel de smartphone-uri sunt indemnati sa renunte la optiunea de recunoastere a amprentei si sa foloseasca autentificarea prin cod.

Eroarea a fost semnalata de o britanica al carei sot a putut sa-i deblocheze telefonul cu amprenta sa.

Femeia isi inregistrase pe telefon amprenta degetului mare de la mana dreapta. Fara sa isi dea seama, a incercat sa deblocheze dispozitivul cu mana stanga si a reusit. Apoi si-a pus si sotul sa ii deblocheze telefonul si, la randul sau, a reusit.

In luna martie cand a fost lansat telefonul, Samsung descria sistemul de autentificare cu amprenta drept "revolutionar".

Cum dezactivezi cea mai dezamagitoare functie de pe telefoanele Samsung Galaxy (Foto)Batalia gigantilor: Samsung Galaxy Note 10 Plus versus iPhone XS Max - Care e mai tare?Samsung a lansat smartphone-urile Galaxy Note10 si Note10+Urmatoarea miscare a celor de la Samsung va decide viitorul telefoanelor pliabile

A.D. ...citeste mai departe despre "Mare problema pentru Samsung: Galaxy S10 poate fi deblocat cu orice amprenta" pe Ziare.com

#amprenta samsung galaxy s10 , #Stiri Internet