Lovitura pentru Apple: iPhone-ul intampina probleme tot mai mari

Joi, 31 Iulie 2014, ora 10:08
1171 citiri
Lovitura pentru Apple: iPhone-ul intampina probleme tot mai mari
Foto: digitaltrends.com

Chinezii de la compania Xiaomi joaca agresiv pe piata gadgeturilor in tara lor. Gigantul american Apple a fost depasit de firma chineza, iar iPhone-ul nu mai este preferat de cei mai multi utilizatori chinezi.

Se parea ca intelegerea facuta de Apple cu operatorii China Unicom si China Telecom urma sa ii impuna pe americani pe aceasta piata uriasa, scrie digitaltrends.com. Surpriza vine insa din partea celor de la Xiaomi, care au devenit recent al doilea cel mai mare producator de smartphone-uri din tara.

Informatia provine din statisticile prezente intr-un raport al Kantar Worldpanel ComTech, intervalul de timp luat in calcul fiind ianuarie-mai 2014.

Xiaomi a vandut un total de 21% din smartphone-urile comercializate in tara asiatica. In schimb, Apple detine un procent de 16%. Samsung este pe primul loc, cu 23%. Sud-coreenii ar trebui sa fie ingrijorati de ascensiunea companiei ...citeste mai departe despre "Lovitura pentru Apple: iPhone-ul intampina probleme tot mai mari" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#smartphone iphone apple, #pret smartphone xiaomi mi4, #xiaomi mi4 pret smartphone, #smartphone china pret , #Stiri Internet