Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Libertatea de expresie pe Internet, in pericol! Interviu cu Narcisa Iorga (CNA)

Libertatea de expresie pe Internet, in pericol! Interviu cu Narcisa Iorga (CNA)

Exista un risc enorm pentru libertatea de expresie din mediul virtual, prin intrarea continutului de pe Internet sub controlul CNA, sub acoperirea scopului nobil de a proteja minorii de posibile abuzuri, atrage atentia Narcisa Iorga, membru al Consiliului National al Audiovizualului.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, Narcisa Iorga a explicat cum se concretizeaza acest pericol, referindu-se la propunerile "pentru inceput minimale" in privinta reglementarii spatiului virtual, pe care le-a invocat presedintele CNA, Laura Georgescu.

"Cum va putea sa controleze spatiul virtual un CNA incapabil sa igienizeze audiovizualul, din punctul de vedere al protectiei minorului? (...) Ma tem ca libertatea de expresie din mediul virtual ar fi afectata de decizii luate arbitrar de catre o institutie cu obiectivitate si credibilitate din ce in ce mai joase", a avertizat Narcisa Iorga.

Cititi in interviu care sunt exemplele pe care isi bazeaza Narcisa Iorga acuzatia ca in acest moment "CNA nu ...citeste mai departe despre "Libertatea de expresie pe Internet, in pericol! - Interviu cu Narcisa Iorga (CNA)" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1124 ori