Laptopuri Second Hand - O solutie fiabila pentru firme

Marti, 24 Februarie 2015, ora 08:00
1240 citiri
Laptopuri Second Hand - O solutie fiabila pentru firme
Foto: interlink.ro

Laptopurile second hand capata din ce in ce mai multa popularitate pe piata si reprezinta solutii fiabile atat pentru persoane fizice, cat si pentru firme. Spre exemplu, o firma mica ce are nevoie de o extindere a parcului IT, dar nu dispune de un buget prea mare prefera sa economiseasca achizitionad laptopuri second hand.

Laptopurile second hand sunt mai ieftine fata de cele noi si au configuratii puternice in raport cu pretul. Nu spunem ca sunt numai avantaje la achizitionarea unui laptop second hand, insa nu e nevoie sa cheltui zeci de mii de lei pentru schimbarea parcului IT daca nu ai nevoie de cele mai performante echipamente.

Pe piata second hand sunt multe firme care ofera o serie de servicii asemenea celor destinate produselor noi, una dintre acestea este www.interlink.ro.

Daca hotarati sa achizitionati laptopuri second hand de la o astfel de firma, puteti beneficia de discount-uri substantiale, livrare gratuita, garantie extinsa, factura, bonusuri si multe ...citeste mai departe despre "Laptopuri Second Hand - O solutie fiabila pentru firme" pe Ziare.com

#laptop second hand firme, #configuratii laptop second hand, #laptopuri ieftine , #Stiri Internet