Lansarea care poate schimba piata smartphone-urilor: Cine se va impune?

Duminica, 24 August 2014, ora 11:00
1257 citiri
Lansarea care poate schimba piata smartphone-urilor: Cine se va impune?
Foto: Digital Trends

Lansarea noului model de smartphone HTC One M8 cu sistem de operare Windows Phone reprezinta un eveniment foarte important pe piata de profil, viitorul putand aduce o reconfigurare a acesteia.

Microsoft s-ar relansa astfel pe acest segment, dupa ce a pierdut mult teren in favoarea programului de operare Android, dezvoltat de Google, scrie digitaltrends.com. In plus, HTC ar putea castiga timp, producatorul taiwanez incercand sa tina pasul cu ceilalti producatori in domeniu.

Microsoft, mereu in scadere

De la lansarea sa, in 2010, Windows Phone a fost mereu in umbra telefoanelor cu Android. Evolutia lui modesta a dus la un procent de doar 2,5% cota de piata, fata de 3,4%, atat cat avea anul trecut. Pentru a imbunatati aceasta situatie, Microsoft trebuie sa faca o schimbare majora si sa isi schimbe strategia pe acest segment.

Samsung prefera acum Android, iar ...citeste mai departe despre "Lansarea care poate schimba piata smartphone-urilor: Cine se va impune?" pe Ziare.com

#smartphone htc one m8, #windows phone htc one m8, #telefon android htc one m8, #smartphone microsoft nokia, #telefon nokia , #Stiri Internet