Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Joburi de domeniul SF in prezent, care vor fi comune pana 2030

Joburi de domeniul SF in prezent, care vor fi comune pana 2030

Avand in vedere viteza uluitoare cu care tehnologia avanseaza, este greu sa anticipam cum vor arata carierele peste 20 de ani de acum inainte sau care vor fi domeniile in care poate fi construit un viitor stralucit.

Un ONG canadinan, Canadian Scholarship Trusted Plan (CTS), a facut insa un exercitiu de imaginatie.

Business Insider scrie ca cei de la CST impreuna cu mai multi specialisti au examinat tendintele macro si micro "ce par sa modeleze viitorul", potrivit vicepresedintelui CTS, Martha Turner.

Aceste tendinde includ schimbarile demografice, schimbarile climatice si de energie, mobilitatea populatiei si globalizarea, tehnologia digitala, progresele stiintifice si tehnologice.

De asemenea, CTS a colaborat cu lideri din diverse industrii pentru a "citi" viitorul in domeniile respective.

Desi unele dintre joburile prezentate in continuare sunt speculative in natura lor, Martha Turner crede ca multe dintre ele vor deveni realitate.

Poate ca acestea par de domeniul ...citeste mai departe despre "Joburi de domeniul SF in prezent, care vor fi comune pana 2030" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1351 ori
Citeste mai multe desprejoburi viitor locuri munca neobisnuite