Joaca la Bursa de domenii: Tranzactioneaza peste 300.000 de domenii

Marti, 24 Mai 2011, ora 10:30
2041 citiri
Joaca la Bursa de domenii: Tranzactioneaza peste 300.000 de domenii

Prin Bursa de Domenii, noul serviciu oferit de Trafic.ro, poti cumpara si vinde domenii, toate tranzactiile efectuandu-se prin sisteme de plata si proceduri de transfer speciale, potrivit unui comunicat remis Bloombiz.ro.

Printre domeniile premium scoase la vanzare se numara atractii.ro, fotballive.ro, gadgeturi.ro, pacient.ro, plandenunta.ro, protestez.ro, invinge.ro.

Potrivit reprezentantului Trafic.ro, Ionut Tudor, domeniile scoase la vanzare beneficieaza de la inceput de o piata atractiva, unde exista deja mii de cumparatori. Printre acestia se numara clienti ai trafic.ro care isi pot folosi conturile pentru acces direct la Bursa de Domenii.

In acest moment din cele peste 530.000 de domenii.ro achizitionate, mai mult de 300.000 sunt inactive. Domeniilor .RO li se adauga cele cu extensiile.com, .net, .org., .eu, care pot reprezenta obiectul tranzactiilor in Bursa de domenii.

Promovarea domeniilor aflate la vanzare in Bursa de domenii se va face atat pe site-ul trafic.ro, cat si prin retelele de publicitate.

Pentru siguranta tranzactiilor, Bursa de domenii ofera participantilor sistemul Escrow la efectuarea platilor.

Rolul acestuia este sa gestioneze temporar sumele de bani implicate in tranzactii si sa le directioneze in functie de evolutia acestora.

Astfel, clientii au siguranta ca sii vor primi banii la incheierea tranzactiei, iar cumparatorii au siguranta c pot recupera sumele platite, daca tranzactiile nu se finalizeaza.

Un alt avantaj pe care il ofera serviciu este faptul ca atat vanzatorul cat si cumparatorul vor primi asistenta personalizata, respectiv consultanti pentru fiecare tranzactie in parte.

Toate domeniile propuse spre vanzare sunt verificate. Taxa de listare in Bursa este 0, indiferent de numarul de domenii listate, iar vanzatorii vor primi un comision de 10% pentru tranzactiile finalizate cu succes.

#bursa de domenii, #conturi bursa de domenii, #domenii, #domenii vanzare, #taxa listare bursa de domenii, #tranzactii, #tranzactii bursa de domenii , #Stiri Internet