Iti merge greu calculatorul? Iata 10 metode pentru a avea un computer rapid

Joi, 26 Decembrie 2013, ora 19:14
1050 citiri
Iti merge greu calculatorul? Iata 10 metode pentru a avea un computer rapid
Foto: comunidades

De nenumarate ori utilizatorii calculatorului personal au batai de cap din cauza faptului ca acesta se "misca" greu, programele se deschid cu incetinitorul sau se blocheaza. Ei bine, exista mai multe metode prin care putem transforma PC-ul intr-unul rapid si care sa nu ne mai creeze probleme.

Printre cele mai bune metode care asigura o mai buna utilizare a calculatorului si o viteza mai mare a rularii porgramelor, mentionam utilizarea unei memorii mai mari, oprirea pornirii automate a diverselor programe odata cu Windows-ul sau efectuarea periodica a defragmentarii partitiilor, potrivit Fox News.

Va prezentam in mod succint 10 metode pe care puteti sa le aplicati calculatorului pentru a-l face mai rapid si de a va economisi timpul.

Dezinstalati programele nefolosite

Atunci cand cumparati un calculator nou exista posibilitatea de a avea multe programe instalate. De asemenea, PC-urile mai vechi pot acumula in timp, multe programe instalate de utilizatori, care ulterior uita ...citeste mai departe despre "Iti merge greu calculatorul? Iata 10 metode pentru a avea un computer rapid" pe Ziare.com

#metode optimizare calculator PC, #cum fac PC rapid, #metode eficiente calculator rapid, #stergere programe nefolosite, #metoda defragmentare calculator, #stergere fisiere temporare, #curatire optimizare sistem desktop , #Stiri Internet