Iti cauti un smartphone performant? Top 20 cele mai bune telefoane ale momentului

Luni, 12 Decembrie 2016, ora 11:30
2031 citiri
Iti cauti un smartphone performant? Top 20 cele mai bune telefoane ale momentului
Foto: Made by Google

Esti in cautarea unui telefon nou si inca faci studii de piata, pentru ca nu stii ce sa alegi? Daca pentru tine telefonul e mai mult decat un instrument care iti permite sa comunici, atunci trebuie sa tii cont de toate functiile oferite.

Iar daca pretul nu e o problema, il poti alege pe cel mai bun. Conform Business Insider, acesta este Google Pixel. Pretul de achizitie este de 649 de dolari in SUA. Printre avantajele sale se numara faptul ca e usor, se incarca foarte repede si are o camera excelenta, de 12,3 megapixeli.

Jurnalistii de la Business Insider au realizat un top al celor mai bune telefoane, iar pe locul doi au situat Google Pixel XL. Avand acelasi pret cu ocupantul locului I, acesta are o alura eleganta, e usor de manuit, are o camera performanta, iar fotografiile facute cu el arata minunat.

De fapt, e un Pixel mai mare, ecranul avand 5,5 inch, noteaza sursa.

In top urmeaza iPhone 7 Plus, al carui principal avantaj e camera dubla. Acesta permite realizarea unor... citeste mai departe despre "Iti cauti un smartphone performant? Top 20 cele mai bune telefoane ale momentului" pe Ziare.com

#cele mai bune telefoane, #recenzii telefoane, #top telefoane performante, #Google Pixel top telefoane , #Stiri Internet