iPhone 7 in Romania: Merita sa ti-l cumperi la abonament? Cati bani ajungi sa dai in plus

Vineri, 23 Septembrie 2016, ora 12:12
1365 citiri
iPhone 7 in Romania: Merita sa ti-l cumperi la abonament? Cati bani ajungi sa dai in plus
Foto: Apple

iPhone 7 si iPhone 7 Plus au intrat in oferta Vodafone Romania, incepand de vineri, cand sunt puse in vanzare si la celelalte companii telecom din tara noastra. Totusi, Orange si Telekom le-au avut disponibile si la precomanda.

Vodafone isi incurajeaza utilizatorii sa achizitioneze unul din cele doua smartphone-uri impreuna cu abonamentul Super RED 89, incheiat pe doi ani, care costa 89 de euro pe luna, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Acesta include minute si SMS-uri nelimitate in orice retea nationala, 2.000 de minute internationale pe mobil, 12 GB de trafic, 500 de minute sau SMS-uri trimise in roaming, 2 GB de trafic in roaming, precum si acces gratuit la aplicatiile HBO Go si Zonga.

Impreuna cu acest abonament, iPhone 7, modelul cu memorie de 32 de GB, costa 49 de euro, in timp ce iPhone 7 are un pret de 179 de euro.

Insa merita sa inchei un astfel de contract ca sa-ti iei un telefon de la Apple, mai ales ca peste 2 ani valoarea telefonului se depreciaza?

La ...citeste mai departe despre "iPhone 7 in Romania: Merita sa ti-l cumperi la abonament? Cati bani ajungi sa dai in plus" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iPhone 7 oferta Vodafone, #iPhone 7 pret Vodafone, #iPhone 7 pret abonament, #iPhone 7 pret Romania , #Stiri Internet