iPhone 6 se indoaie: S-au razgandit romanii care voiau sa cumpere noul smartphone de la Apple?

Vineri, 31 Octombrie 2014, ora 12:36
1039 citiri
iPhone 6 se indoaie: S-au razgandit romanii care voiau sa cumpere noul smartphone de la Apple?
Foto: Apple

O treime dintre romanii care intentionau sa-si cumpere noile modele iPhone 6 s-a razgandit dupa ce a aflat ca aceste smartphone-uri se pot indoi usor, arata un studiu realizat de compania iSense.Solutions.

Aproape 9 din 10 locuitori din mediul urban au aflat de lansarea noilor modele iPhone 6 si iPhone 6+. Dintre acestia, 42% au auzit ca aceste smartphone-uri se pot indoi, se arata in comunicatul remis Ziare.com.

"Discutiile, articolele si videoclipurile impartasite pe internet despre problemele de indoire ale iPhone 6, transmise atat de catre specialisti, cat si de catre consumatori obisnuiti, au avut un impact important asupra intentiei de cumparare pentru aceste modele.

Dupa ce au auzit ca noile modele de iPhone 6 se pot indoi usor, 34% dintre cei care doreau sa le cumpere au afirmat ca s-au razgandit", afirma Andrei Canda, Managing Partner iSense.Solutions.

"In ceea ce priveste celelalte marci de smartphone-uri, 18% dintre posesorii de LG, 15% dintre posesorii de Nokia ...citeste mai departe despre "iPhone 6 se indoaie: S-au razgandit romanii care voiau sa cumpere noul smartphone de la Apple?" pe Ziare.com

#iphone 6 indoaie, #iPhone 6 Romania , #Stiri Internet