iPad-ul va putea inlocui laptopul doar daca Apple ii adauga 2 functii esentiale

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 17:42
2426 citiri
iPad-ul va putea inlocui laptopul doar daca Apple ii adauga 2 functii esentiale
Foto: Apple

Tableta iPad poate inlocui cu succes laptopul, dar doar daca Apple face doua mici schimbari.

Business Insider sustine ca e nevoie de un sistem bun de gestionare a fisierelor, dar si de posibilitatea de a folosi un mouse impreuna cu dispozitivul.

Poti instala al doilea update major pentru iOS 10 - Ce se va intampla cu iPhone-ul si iPad-ul tau

E nevoie de putina ordine

Sistemul de operare iOS, in baza caruia functioneaza gadget-urile mobile de la Apple, tableta iPad si telefonul iPhone, nu ii ofera utilizatorului posibilitatea de a gestiona fisierele si documentele cum trebuie.

In 2014 a fost introdusa optiunea iCloud Drive, cu ajutorul caruia poti salva fotografiile, videoclipurile si alte lucruri intr-un singur loc, pe care le poti accesa de pe toate dispozitivele Apple.

Ideea e ca intampini multe probleme daca il folosesti. De exemplu, nu poti redenumi anumite fisiere si nici nu le poti reordona dupa bunul plac.

In aceste conditii, iPad ar trebui sa imprumute functia Finder de la Mac-uri, care permite utilizatorului sa gaseasca documentele si sa le organizeze cum i se pare ca e mai la indemana. Doar cu o astfel de functie tableta creata de Apple va putea deveni un inlocuitor al laptopului.

Soricelul e indispensabil

Daca Apple vrea ca lumea sa cumpere mai multe iPad-uri, sursa citata considera ca ar trebui sa permita uilizatorilor sa foloseasca mouse-ul, pentru a usura experienta de scriere, copiere si decupare.

Ecranul tactil e util, insa nu e la fel de eficient sau precis, mai ales cand scrii mult, editezi poze ori materiale video.

C.P. ...citeste mai departe despre "iPad-ul va putea inlocui laptopul doar daca Apple ii adauga 2 functii esentiale" pe Ziare.com

#iPad functii Apple, #iPad laptop, #ipad inlocuieste laptop , #Stiri Internet