Inventii tehnologice uimitoare care vor fi lansate in anul 2014

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 20:12
1987 citiri
Inventii tehnologice uimitoare care vor fi lansate in anul 2014
Foto: Space

Progresele tehnologice se succed cu o vitaza ametitoare, iar oamenii aproape ca nu mai fac fata asaltului acestora. Si anul 2014 va veni cu numeroase inventii uluitoare in intreaga lume, in domeniul tehnologiei si al stiintei.

Dintre aceste inventii remarcabile mentionam un prim posibil zbor al navetei Virgin Galactic sau inaugurarea unui hotel subteran la Shanghai, potrivit The Telegraph.

Dezvoltarea comunicatiilor video

Cresterea in comunicatiile video a fost exponentiala. Skype are acum 300 de milioane de utilizatori, iar un sondaj Ipsos/Reuters releva faptul ca unu din cinci oameni din intreaga lume practica "teleconferinta" la locul de munca.

Fanii serialului Star Trek vor fi fericiti sa auda ca tehnologia va adauga o dimensiune in plus la apelurile conferintelor internationale.

Cursele auto de formula E

Incepand de anul viitor, iubitorii sportului auto vor vedea un nou concurs, acela al masinilor electrice. Noul campionat, care este sustinut de Federatia ...citeste mai departe despre "Inventii tehnologice uimitoare care vor fi lansate in anul 2014" pe Ziare.com

#inventii tehnologice anul 2014, #zbor naveta Virgin Galactic, #curse masini electrice, #comunicatii video Skype, #livrari online Amazon eBay, #calatorie spre Marte , #Stiri Internet