Intrarom primeste premiul Best Industry Manufacturing

Joi, 14 Decembrie 2017, ora 15:18
1251 citiri
Intrarom primeste premiul Best Industry Manufacturing

Intrarom, filiala romaneasca a Intracom Telecom, a primit premiul "Best Industry Manufacturing" in cadrul Galei Comunicatii Mobile organizate saptamana trecuta de catre publicatia "Comunicatii Mobile" in Bucuresti.

Intrarom a fost premiata pentru investitia sa durabila si sustinuta in productia de infrastructura de sisteme radio de inalta capacitate, investitie ce plaseaza compania printre producatorii romani de top.

"Suntem cu adevarat onorati sa primim acest premiu", a declarat domnul George Roussos, CEO Intrarom, adaugand: "De la infiintare, cu aproape 25 de ani in urma, Intrarom a fost una dintre primele companii de telecomunicatii din Romania. Astazi, in spatiile noastre de productie din Bucuresti, folosim echipamente electronice avansate si sute de profesionisti cu inalta calificare pentru a oferi produse si solutii avansate selectate de numeroase companii din intreaga lume. Vom continua sa investim in capacitatea de productie de sisteme de telecomunicatii, prin utilizarea tehnologiilor inovatoare si a profesionistilor cu cea mai inalta calificare din tara".

Despre Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania, si in prezent are aproximativ 275 de angajati si o suprafata industriala totala de 33.000 mp.

Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipemante de telecomunicatii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.intrarom.ro. ...citeste mai departe despre "Intrarom primeste premiul Best Industry Manufacturing" pe Ziare.com

#Intrarom Best Industry Manufacturing, #George Roussos CEO Intrarom , #Stiri Internet