Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Intrarom primeste Diploma de Excelenta pentru implicarea constanta a companiei in dezvoltarea comunitatilor creativ-inteligente

Intrarom primeste Diploma de Excelenta pentru implicarea constanta a companiei in dezvoltarea comunitatilor creativ-inteligente

Bucuresti, 24 Octombrie 2017 - Intrarom, filiala romaneasca a Intracom Telecom, a anuntat astazi ca a primit Diploma de Excelenta la Gala Smart City Industry Awards, organizata de Asociatia Romana pentru Smart City si Mobilitate (ARSCM).

Intrarom a primit Diploma de Excelenta pentru promovarea si sustinerea constanta a conceptului de comunitate inteligenta. Evenimentul recunoaste implicarea si eforturile depuse de factorii de decizie, organismele guvernamentale si companiile pentru dezvoltarea comunitatilor inteligent-creative.

George Roussos, CEO al Intrarom, a declarat: "Suntem onorati sa primim acest premiu, deoarece recunoaste abordarea holistica a conceptul Smart City de catre compania noastra. Oferta noastra abordeaza aspectele critice ale mediului urban intr-o maniera cuprinzatoare prin utilizarea, printre altele, a echipamentelor de conectivitate de mare capacitate fabricate 100% in baza de productie Intrarom din Bucuresti. Asteptam cu nerabdare sa contribuim cu ofertele si expertiza noastra in proiecte similare pe piata romaneasca", a adaugat el.

Despre Intrarom

Intrarom, subsidiara a Intracom Telecom, si-a consolidat in mod constant pozitia de vendor important al pietei de telecomunicatii din Romania, si in prezent are aproximativ 270 de angajati si o suprafata industriala totala de 33.000 mp.

Sustinuta de o infrastructura solida care are la baza o investitie de 24 milioane de euro, experienta companiei acopera urmatoarele linii de business: solutii la cheie pentru companii din sectorul telecomunicatii, solutii integrate IT&C pentru sectorul public, aplicatii personalizate si solutii pentru utilitati si banci, precum si productia de echipemante de telecomunicatii.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.intrarom.ro. ...citeste mai departe despre "Intrarom primeste Diploma de Excelenta pentru implicarea constanta a companiei in dezvoltarea comunitatilor creativ-inteligente" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 983 ori
Citeste mai multe despreIntrarom Diploma Excelenta