Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Intrarom prezinta portofoliul sau Smart City la Mobile Innovation Conference

Intrarom prezinta portofoliul sau Smart City la Mobile Innovation Conference
Intrarom, subsidiara din Romania a Intracom Telecom, furnizor mondial de sisteme si solutii de telecomunicatii, a participat la a 7-a editie a Mobile Innovation Conference, un eveniment post-MWC Barcelona 2017, ce a avut loc in data de 28 martie la Bucuresti.

Evenimentul, organizat de publicatia Comunicatii Mobile, a supus atentiei inovatiile prezentate la Mobile World Congress (MWC) 2017 in domenii precum Internet of Things (IoT) si retelele 5G.

Referitor la tehnologiile de tip IoT, Dragos Balcu, Business Development Manager la Intrarom, a prezentat produsele si serviciile Smart City din portofoliul companiei.

Solutiile tehnice prezentate permit municipalitatilor, furnizorilor de servicii sau diverselor companii sa implementeze conceptul de Smart City prin integrarea ingenioasa a infrastructurii inteligente cu solutii de monitorizare si control, automatizare si vizualizare, cu solutii robuste de transmitere a datelor, cu solutii de stocare, facilitand astfel servicii inovatoare pentru imbunatatirea calitatii vietii cetatenilor.

Este de remarcat faptul ca Intracom Telecom a primit Medalia de Aur la decernarea premiilor Best City Award 2016 la categoria "Smart Lighting" pentru implementarea proiectului pilot "Smart City" din Ilioupoli, suburbie a zonei metropolitane Atena, Grecia.

In ceea ce priveste dezvoltarea retelelor 5G, compania a prezentat inovatiile sale tehnologice pentru infrastructura de retea inteligenta a orasului.

Calin Muntean, Senior Business Development Manager la Intrarom, a evidentiat in timpul prezentarii sale gama completa a solutiilor oferite de Intracom Telecom: acces wireless ultra-broadband, small-cell backhaul si sisteme de backhaul si fronthaul 5G ce functioneaza la frecvente de microunde si unde milimetrice.

Aceste solutii de transmisiuni radio pentru exterior sunt produse in intregime in fabrica INTRAROM din Romania.

Citeste mai departe despre "Intrarom prezinta portofoliul sau Smart City la Mobile Innovation Conference" pe Ziare.com.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1103 ori
Citeste mai multe despreIntrarom Smart City