Intracom Telecom vizeaza piata din SUA pentru dezvoltare

Marti, 05 Septembrie 2017, ora 12:08
1373 citiri
Intracom Telecom vizeaza piata din SUA pentru dezvoltare

Cu 40 de ani de experienta si importante investitii in cercetarea si dezvoltarea solutiilor dedicate unei Societati Conectate mai Inteligent, Intracom Telecom va prezenta diverse inovatii tehnologice cu ocazia participarii la MWC Americas 2017.

Intracom Telecom, un furnizor global de sisteme si solutii de telecomunicatii, ce activeaza in Romania prin subsidiara Intrarom, participa la Mobile World Congress Americas (12-14 septembrie 2017, San Francisco).

La standul S.116 din Hala de Sud, compania va prezenta o gama larga de oferte de acces fix (Fixed Wireless Access - FWA), transmisiuni si conectivitate pentru sisteme 4G/5G prin intermediul solutiilor de microunde si unde milimetrice, precum si solutii dedicate zonei de software pentru telecomunicatii, solutii IoT si servicii Smart City.

Mai exact, Intracom Telecom isi prezinta solutia punct la multipunct (WiBAS™-Connect), in banda de frecventa de 28GHz, care se adreseaza pietei rezidentiale FWA, oferind viteze de acces ajungand pana la valori de Gigabiti pe secunda.

Solutia Gigabit-To-The-Home (StreetNode™ V60-PTP), in banda V, este de asemenea prezentata, punandu-se accentul pe usurinta instalarii echipamentelor radio de inalta capacitate, functionand in domeniul undelor milimetrice, permitand furnizorilor de servicii sa isi extinda reteaua de acces.

Pentru operatorii care se pregatesc pentru adoptarea tehnologiei de acces de tip 5G, compania isi prezinta echipamentul radio in banda E (UltraLink™-GX80), capabil sa dezvolte viteze de transfer de pana la 10 Gbit/s in mod full duplex, precum si linia de produse de conectivitate si transport in domeniul microundelor (OmniBAS™).

Echipamentele de acces si transmisiuni radio sunt fabricate in totalitate in Romania, la fabrica Intrarom din Bucuresti, folosind tehnologii avansate pentru a livra solutiile de ultima generatie cerute catre de catre clientii companiei din intreaga lume.

Mai mult, vizitatorii vor cunoaste suita bogata de solutii software ale companiei, destinate zonei de livrare a continutului digital precum si serviciilor de imbunatatire a experientei clientilor, monetizare a serviciilor si excelenta operationala.

Printre principalele oferte de servicii care vor fi expuse se numara platforma de analiza in timp real de tip "Big Data", conceputa special pentru sectorul telecomunicatiilor precum si cateva studii de caz bazate pe implementari existente ale acesteia pentru imbunatatirea experientei clientilor.

Platforma u ...citeste mai departe despre "Intracom Telecom vizeaza piata din SUA pentru dezvoltare" pe Ziare.com

#Intracom Telecom MWC Americas 2017 , #Stiri Internet