Intra seful Facebook in politica? In 2017 porneste in turneu in toate statele americane

Miercuri, 04 Ianuarie 2017, ora 16:36
1659 citiri
Intra seful Facebook in politica? In 2017 porneste in turneu in toate statele americane
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a anuntat ca ambitia personala pe care si-a stabilit-o pentru 2017 este aceea de a vizita toate statele americane, pentru a se apropia mai mult de oameni.

"Dupa anul trecut tumultuos, speranta mea pentru aceasta provocare este sa ies si sa vorbesc cu mai multi oameni despre modul in care traiesc, muncesc si gandesc despre viitor", a scris el intr-un mesaj publicat pe contul de Facebook in care si-a anuntat planurile pentru 2017.

"Timp de decenii, tehnologia si globalizarea ne-au facut sa fim mai productivi si mai conectati. Acest lucru a creat numeroase beneficii, insa pentru multi oameni a adus mai multe provocari in viata. Acest lucru a contribuit la cel mai mare sentiment de diviziune pe care l-am simtit in viata mea. Trebuie sa gasim o cale de a schimba jocul pentru a functiona pentru toti", a mai scris fondatorul platformei de socializare.

Calatoria lui Zuckerbeg pe teritoriul SUA, alaturi de sotia sa, Priscilla Chan, va include si... citeste mai departe despre "Intra seful Facebook in politica? In 2017 porneste in turneu in toate statele americane" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mark Zuckerberg plan 2017, #Mark Zuckerberg vizita state americane, #Mark Zuckerberg politica , #Stiri Internet