Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Schimbări majore la Instagram. Ce se va întâmpla cu postările

Schimbări majore la Instagram. Ce se va întâmpla cu postările

Creatorii de conţinut şi brandurile vor putea să programeze postările pe Instagram direct din aplicaţie, fără să mai apeleze la alte soluţii.

După testele din ultimele săptămâni, Instagram a decis să lanseze funcţia de programare a postărilor. Aceasta va fi disponibilă pentru anumite branduri şi creatori de conţinut, dar nu pentru toţi utilizatorii platformei.

Cu noua facilitate, din cadrul aplicaţiei pot fi programate fotografii şi Reel-uri pe o perioadă de până la 75 de zile.

Opţiunile pentru programarea postărilor pot fi găsite în cadrul procesului de publicare, la „Advanced Settings”. Acolo, se aleg ora şi data dorite, după care se revine la fluxul normal de publicare.

Nu este cel mai simplu proces posibil de programare al postărilor, însă, scuteşte utilizatorii de apelarea la soluţii terţe sau la aplicaţia Creator Studio dezvoltată separat de Meta.

Spre deosebire de Facebook, care oferă de mulţi ani această facilitate pentru pagini, Instagram o lansează cu mare întârziere şi o oferă, cel puţin deocamdată, doar anumitor conturi.

Nu se ştie când şi dacă opţiunea programării postărilor pe Instagram va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii platformei. ...citeste mai departe despre "Schimbări majore la Instagram. Ce se va întâmpla cu postările" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 568 ori
Citeste mai multe despreInstagram schimbari optiuni programare postari