Incepe GovITHub: Cateva proiecte revolutionare de la tinerii care vor incasa 2.000 de euro pe luna

Sambata, 08 Octombrie 2016, ora 10:04
876 citiri
Incepe GovITHub: Cateva proiecte revolutionare de la tinerii care vor incasa 2.000 de euro pe luna
Foto: GovITHub

Guvernul a demarat oficial programul GovITHub prin selectia celor 20 de bursieri care vor dezvolta aplicatii si programe software pentru a veni in sprijinul relatiei pe care cetatenii si firmele o au cu autoritatile.

Candidatii au fost evaluati de o comisie formata din specialisti IT din administratie, dar si de un consiliu cu rol consultativ format din reprezentanti ai mediului de business.

Cei 20 de bursieri sunt: Ligia Adam, Ionut Aionitoaei, Dan Barbulescu, Carol Braileanu, Claudiu Ceia, Alexandru Chiraples, Alexandru Grosu, Alexandru Jurubita, Cristian Levcovici, Cristina Moga, Cezar Neaga, Gabriel Paunescu, Ionut Popa, Stefan Popa, Radu-Ionut Popa, Remus Rusanu, Roxana-Carmina Stan, Lucian Stuparu, Oana Talpalaru, Sorin Vasilescu.

Toti acestia vor primi o bursa lunara de 2.000 de euro timp de sase luni, potrivit unui comunicat al Guvernului remis Ziare.com.

In total, au fost depuse peste 1.500 de candidaturi.

Pe langa bursieri, aproximativ 300 de voluntari se vor ...citeste mai departe despre "Incepe GovITHub: Cateva proiecte revolutionare de la tinerii care vor incasa 2.000 de euro pe luna" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#program GovITHub proiecte, #proiecte GovITHub, #proiecte IT Guvern , #Stiri Internet