Incepe cel mai amplu festival dedicat Internetului. Cum poti sa ajungi in ultimul moment

Miercuri, 14 Iunie 2017, ora 11:03
1137 citiri
Incepe cel mai amplu festival dedicat Internetului. Cum poti sa ajungi in ultimul moment
Foto: iCEE.fest

Cel mai important festival dedicat tehnologiei digitale si Internetului din regiune, Interactive Central and Eastern Europe Festival, are loc la Bucuresti incepand de joi.

iCEE.fest s-a extins, ajungand la 6 scene plus o zona outdoor, si la 12 linii de continut plus concerte live, spectacole de standup comedy si prezentari amuzante.

* Ziua 1 (Joi, 15 iunie) este descrisa aici

* Ziua 2 (Vineri, 16 iunie) este descrisa aici.

Sunt asteptati peste 3.500 de participanti din mai mult de 10 tari din regiune care vin pentru a intalni peste 100 de companii importante din domeniul online si digital, incepand cu gigantii Google si Facebook.

Majoritatea companiilor globale, incepand cu Google si Facebook, continuand cu New York Times, Shazam, Yahoo, Lad Bible, AOL, TripAdvisor, NewsDeeply, Xaxis si multi altii (peste 120 de nume, in total) vor fi la Bucuresti incepand de maine.

Biletele nu se mai vand online azi, pentru a evita aglomeratia, dar se pot solicita prin email (tickets@iceefest.com) sau prin formularul publicat chiar pe prima pagina a site-ului oficial: http://www.iceefest.com

Mai multi speakeri cunoscuti din domenii diverse vor urca pe scenele festivalului:

Shafi Ahmed - primul chirurg care a folosit realitatea virtuala intr-o operatie,Dave Birss - creativul care imbina muzica si neuromarketingul,Chris Skinner - expert global in impactul tehnologiei in transformarea sistemului financiar-bancarAlex Khan - cea mai influenta persoana in social media din Germania

Iata lista completa a speakerilor

Studentii si elevii interesati beneficiaza de 50% discount la toate categoriile de bilete, iar 10% din valoarea incasarilor va fi donata proiectului Copaceni Tech House, menit sa ajute copiii cu boli grave sa se bucure de cele mai noi tehnologii.

Festivalul are loc in 15 si 16 iunie, la Grand Cinema Digiplex din cadrul Baneasa Mall, in parteneriat cu Orange. ...citeste mai departe despre "Incepe cel mai amplu festival dedicat Internetului. Cum poti sa ajungi in ultimul moment" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ICEEfest 2017, #ICEEfest 2017 speackeri, #agenda ICEEfest 2017 , #Stiri Internet