Ideea geniala pe care Microsoft n-a mai pus-o niciodata in practica, desi o avea din anii '90

Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 19:09
1182 citiri
Ideea geniala pe care Microsoft n-a mai pus-o niciodata in practica, desi o avea din anii '90

Ca multe alte produse si servicii online revolutionare, Microsoft s-a aflat in anii '90 la baza un proiect foarte similar cu Google Earth. A fost insa dat uitarii.

Oficialii gigantului din Redmond au activat intr-o varietate foarte mare de domenii inaintea concurentei. Cand multi dintre noi foloseam telefoane inteligente cu Windows Mobile 6.0, cei de la Apple incercau sa faca valuri cu primele iPod-uri. Se pare insa ca si cei de la Google au fost devansati de Microsoft cand vine vorba de unul dintre cele mai populare produse ale lor, scrie PLAYTECH.

Cand te gandesti la posibilitatea navigarii pe o harta a planetei noastre formata din imagini imortalizate din satelit, in mod inevitabil, Google Earth este singurul produs care iti vine in minte. Daca Bill Gates si-ar fi jucat insa cum trebuie cartile in '90, multi dintre noi si-ar fi planificat concediile cu ajutorul Microsoft Terra Server in 2017.

Terra Server a fost precursorul Google Earth in 1998 si, desi putea beneficia de numeroase imbunatatiri inainte de a deveni cu adevarat util pentru o mare masa de internauti, functiile cele mai spectaculoase au fost acolo de la inceput.

Google ne-a aratat lumea, dar Microsoft a avut primul ideea. Afla de ce a esuat ...citeste mai departe despre "Ideea geniala pe care Microsoft n-a mai pus-o niciodata in practica, desi o avea din anii '90" pe Ziare.com

#Microsoft harti , #Stiri Internet