ICEEfest, prezentat de nepotul lui Ion Caramitru - actorul britanic Jeff Leach

Vineri, 05 Iunie 2015, ora 13:35
1395 citiri
ICEEfest, prezentat de nepotul lui Ion Caramitru - actorul britanic Jeff Leach
Foto: Sarah Monrose @ Glow Photography

Actorul, scriitorul si comedianul britanic Jeff Leach este animatorul ICEEfest, festivalul care aduce la Bucuresti toate marile companii ale Internetului si care va avea loc joi si vineri, saptamana viitoare, la Grand Cinema & More.

De la Bucuresti, nepotul lui Ion Caramitru va pleca direct in SUA, unde va avea spectacole de stand-up comedy alaturi de Louis CK si Chris Rock. La Iceefest 2015, Jeff Leach va fi responsabil de atmosfera plina de umor si show-uri de stand-up comedy.

Jeff s-a nascut pe 12 februarie 1984 la Londra, mama sa fiind o profesoara de dramaturgie de origine romana - nimeni alta decat sora lui Ion Caramitru, director al Teatrului National!

"Imi amintesc, din copilarie, zecile de masini Trabant din Romania, perfectiunea dulcetii si faptul ca eram inconjurat de femei frumoase si puternice. Ca adult, visez sa mananc dulceata de pe corpul unei femei frumoase, pe un Trabant. Nimic nu se schimba!", glumeste Jeff Leach, intrebat care sunt primele trei lucruri care ...citeste mai departe despre "ICEEfest, prezentat de nepotul lui Ion Caramitru - actorul britanic Jeff Leach" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Jeff Leach ICEEfest, #prezentator ICEEfest 2015, #nepot caramitru ICEEfest , #Stiri Internet