Huawei a copiat castile wireless de la Apple, dar promite autonomie mai mare si multe culori

Miercuri, 04 Aprilie 2018, ora 20:28
1135 citiri
Huawei a copiat castile wireless de la Apple, dar promite autonomie mai mare si multe culori

Huawei a copiat castile wireless de la Apple, de tip AirPods, si a facut o replica pe care n-o aveai pe Android. Cu bine si cu rau, scriu cei de la Playtech.

Huawei P20 Pro seamana un pic prea mult cu iPhone X. Odata cu designul, avea nevoie si de casti wireless, asa ca AirPods si-a gasit o replica pe Android. Se numesc FreeBuds.

Daca Apple AirPods au creat un precedent, cu aceeasi dimensiune ca EarPods, dar wireless, Huawei a incercat sa capitalizeze pe aceasta imagine iconica. Compania promite insa ca FreeBuds au o autonomie a bateriei mai mare decat AirPods. Chinezii spun ca au prelungit autonomia bateriei pana la zece ore, fara sa ai nevoie de carcasa care le incarca. Sigur, difera in functie de utilizare.

Huawei vrea sa te atraga si cu o gama mai variata de culori. In timp ce Apple nu ofera decat alb la gadgeturile sale, FreeBuds sunt disponibile si pe negru.

Vezi cum arata castile care le imita la perfectie pe cele de la Apple ...citeste mai departe despre "Huawei a copiat castile wireless de la Apple, dar promite autonomie mai mare si multe culori" pe Ziare.com

#casti, #Casti Huawei, #apple , #Stiri Internet