Hikvision, lider mondial in solutii de supraveghere

Joi, 28 Iulie 2016, ora 12:37
1068 citiri
Hikvision, lider mondial in solutii de supraveghere

Hikvision este furnizor mondial de solutii de supraveghere video. Echipa de specialisti Hikvision, formata din peste 5.400 de ingineri, dintre care 2.000 de ingineri software, proiecteaza si dezvolta echipamente CCTV si de supraveghere video inovatoare.

Suita completa a companiei Hikvision include camere IP de supraveghere, camere dome, camere video analogice HD, NVR-uri, DVR- uri, software de management video si sisteme de alarma, codificatoare, decodificatoare si alte sisteme sofisticate de securitate.

Hikvision propune atat camere de supraveghere video, DVR-uri si NVR-uri accesibile ca pret, care satisfac nevoile majoritatii utilizatorilor, cat si dispozitive profesionale "high-end" concepute pentru aplicatii profesionale cu cerinte speciale.

Camerele IP Hikvision din seria Darkfighter sunt camere avansate concepute pentru a functiona in conditii dificile de iluminare, putand obtine imagini clare, pline de culoare. Camerele video de supraveghere din seria Darkfighter au o ...citeste mai departe despre "Hikvision, lider mondial in solutii de supraveghere" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#camere video solutii supraveghere, #solutii supraveghere video , #Stiri Internet