Hackerii pot patrunde in sediile firmelor printr-o metoda aflata la indemana tuturor

Marti, 03 Mai 2016, ora 11:22
944 citiri
Hackerii pot patrunde in sediile firmelor printr-o metoda aflata la indemana tuturor
Foto: Pixabay

Hackerii pot patrunde in cladirile de birouri cu ajutorul unui dispozitiv aflat la indemana tuturor, ce poate fi cumparat de pe Internet si care ii ajuta sa fure datele de pe cardurile de acces.

Un astfel de experiment a fost facut de echipa de experti in securitate informatica RedTeam Security, transmite Tech Insider.

Ajutor! O cladire e atacata de hackeri! Cat de vulnerabile sunt imobilele inteligente la atacuri informatice

Ei au demonstrat ca pentru a intra intr-o cladire de birouri nu e nevoie sa sari garduri, sa te strecori pe o ferestra lasata deschisa sau sa te furisezi in mijlocul noptii cand gardianul doarme.

Cei de la RedTeam Security au patruns in sediul unei firme americane pe usa din fata, folosind carduri de acces clonate.

De cati bani ai nevoie

Acestia au reusit sa cloneze cardurile de acces cu un echipament care poate fi cumparat de pe site-uri populare de comert online, precum Amazon sau eBay, insa nu au precizat cu exactitate ce au folosit, pentru a ...citeste mai departe despre "Hackerii pot patrunde in sediile firmelor printr-o metoda aflata la indemana tuturor" pe Ziare.com

#hackeri carduri acces clonate, #hackeri intra firme, #hackeri dispozitiv amazon firme, #hackeri acces firme , #Stiri Internet