Guvernul Ciolos ofera burse de 2.000 de euro pe luna specialistilor IT

Joi, 04 August 2016, ora 11:08
1333 citiri
Guvernul Ciolos ofera burse de 2.000 de euro pe luna specialistilor IT
Foto: Arhiva Ziare.com

Premierul Dacian Ciolos a declarat, joi, la lansarea programului GovITHub, ca Executivul va oferi 10 burse lunare de 2.000 euro, pe o perioada de 6 luni, specialistilor din IT care doresc sa se implice in eficientizarea administratiei.

"Avem nevoie de puncte de vedere din exterior care sa vina sa lucreze in administratie. Asta e ideea: sa gasim oameni care sunt dispusi, facand o pauza in activitatea lor profesionala din sectorul privat, sa vina sa dea o mana de ajutor sau cu o bursa pe care o oferim pentru 6 luni, de 2.000 de euro pe luna - sigur, nu e miraculos 2.000 de euro pe luna, dar e suficient de stimulativ pentru oameni, ma gandesc la tineri, dar nu numai (...)

Deci va avea sase luni, cu aceasta bursa de 2.000 de euro pe luna, pentru a crea, pornind de la identificarea unor probleme si de a-si lasa urmele trecerii prin administratie prin aceste produse pe care le va oferi nu doar administratiei, ci si cetatenilor. Deci va exista aceasta posibilitate prin intermediul... citeste mai departe despre "GovITHub: Guvernul Ciolos ofera burse de 2.000 de euro pe luna specialistilor IT" pe Ziare.com

#Ciolos burse guvern specialisti IT, #GovITHub program Ciolos , #Stiri Internet