Google vine cu oferta de toamna: Lanseaza in octombrie doua smartphone-uri

Vineri, 02 Septembrie 2016, ora 09:46
3267 citiri
Google vine cu oferta de toamna: Lanseaza in octombrie doua smartphone-uri
Foto: Arhiva/Ziare.com

Pixel este numele cu care Google va inlocui brandul Nexus si sub care isi va lansa viitoarele smartphone-uri si tablete cu Android.

Conform unor surse apropiate companiei, Google isi va prezenta oficial noile smartphone-uri in cadrul unui eveniment care va avea loc pe 4 octombrie. Nu se cunoste deocamdata locul exact, dar se stie faptul ca, la fel ca in anii trecuti, va fi un asa-numit eveniment hardware, ce se va concentra pe produse noi.

In centrul atentiei vor fi, din nou, smartphone-urile. Doar ca Google este pe punctul de a renunta la brandul Nexus, cel care i-a facut celebre atat smartphone-urile, cat si tabletele. In schimb, va opta pentru numele Pixel.

Brandul Pixel nu este la prima aparitie. A fost folosit deja anul trecut, cand s-a lansat Pixel C, o tableta dezvoltata si comercializata de Google.

Se pare ca noile smartphone-uri Google care vor fi prezentate la inceputul lunii octombrie se vor numi Pixel si Pixel XL. Singurele detalii care sunt cunoscute despre ...citeste mai departe despre "Google vine cu oferta de toamna: Lanseaza in octombrie doua smartphone-uri" pe Ziare.com

#Google lanseaza smartphone Pixel, #Google casca Daydream VR, #Google Home , #Stiri Internet