Google va retrograda site-urile cu multe reclame enervante

Miercuri, 24 August 2016, ora 13:11
869 citiri
Google va retrograda site-urile cu multe reclame enervante
Foto: Arhiva Pixabay

Ce te poate enerva mai tare, dimineata, la cafea, cand citesti presa pe telefonul mobil, decat niste reclame de tip pop-up care se incapataneaza sa nu se inchida?

Google a luat taurul de coarne, avertizand site-urile care folosesc acest tip de reclame ca vor fi afisate mai jos in rezultatele cautarilor, cu un rank mai prost decat anterior, informeaza The Verge.

Schimbarea nu va avea insa loc peste noapte si nu inseamna ca orice site care foloseste aceste reclame va fi "pedepsit" de Google.

Cele cu informatie pretioasa, relevanta tot vor avea un rank bun, cel putin pentru o vreme. Vor fi insa in avantaj site-urile care se conformeaza cerintei si renunta la reclamele care agreseaza cititorul.

Cea mai recenta masura anuntata de Google face parte dintr-o strategie mai ampla. In 2014, site-urile ...citeste mai departe despre "Google va retrograda site-urile cu multe reclame enervante" pe Ziare.com

#Google penalizeaza siteuri reclame pop up, #reclame pop up enerante, #site rank Google criterii, #siteuri reclame rank Google , #Stiri Internet