Google lanseaza tarziu, dar vine cu o surpriza pe piata telefoanelor

Joi, 05 Octombrie 2017, ora 09:10
1190 citiri
Google lanseaza tarziu, dar vine cu o surpriza pe piata telefoanelor

Google Pixel 2 a fost lansat miercuri seara in doua variante de diagonala, modelul standard si varianta Google Pixel 2 XL.

Google Pixel 2 impreuna cu fratele sau mai mare au fost subiectul multor zvonuri in ultimele luni.

Cum s-a intamplat si in cazul Apple, gigantul din Mountain View nu a venit cu multe surprize in cadrul conferintei de lansare. Majoritatea specificatiilor tehnice si particularitatile estetice care au ajuns online au fost corecte.

Anul trecut, s-au lansat primele telefoane create sub brand propriu de catre Google. Acele modele au fost intitulate Google Pixel si Pixel XL. Dupa aproximativ 12 luni, avem parte de niste editii actualizate ale respectivelor gadgeturi.

Versiunea standard de Google Pixel 2 este construita in jurul unui panou OLED Full HD 1080p de 5 inci. Modelul XL face un salt pana la 6 inci si o rezolutie nativa de 2880 x 1440 asociata unui panou P-OLED protejat cu Gorilla Glass 5.

Ca referinta, versiunea XL de acum un an era de 5,5 inci. Marginile laterale ale panoului, in ambele cazuri, sunt foarte mici, dar departe de a fi inexistente ca la iPhone X. Marginile de sus si jos sunt un pic mai mari si imi aduc aminte de Nokia 8, mai mult decat de Galaxy S8.

In privinta schimbarilor comparativ cu modelele de acum un an, Google Pixel 2 este aproape identic din afara cu Google Pixel. In continuare, exista pe spate un senzor de amprenta pe ambele terminale, dar acum este amplasat mai jos si oficialii companiei americane se lauda cu faptul ca ar fi cel mai rapid de pe un telefon mobil.

Tot pe spate, avem camera principala cu un obiectiv mai mare si un sistem de lentile ce iese un pic in afara telefonului, la fel ca la iPhone 7, de exemplu.

Ca functii suplimentare derivate din design, Google a imprumutat o pagina din manualul HTC U11 si a introdus in noile dispozitive Pixel margini care, la presiune, executa diverse comenzi personalizabile. Implicit, apeleaza Google Assistant sau pun un apel pe silentios cand strang mai tare telefonul in mana.

Playtech.ro scrie despre cum Google Pixel 2 are cea mai tare camera de pe dispozitivele actuale ...citeste mai departe despre "Google lanseaza tarziu, dar vine cu o surpriza pe piata telefoanelor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google Pixel2, #Google lansare Pixel2 , #Stiri Internet