Google face schimbari in versiunea pentru mobil - Stirile se vor incarca instantaneu

Joi, 08 Octombrie 2015, ora 11:28
1299 citiri
Google face schimbari in versiunea pentru mobil - Stirile se vor incarca instantaneu
Foto: Ziare.com

Google lucreaza cu mai multe mari companii media, pentru a imbunatati felul in care se vad stirile pe versiunea pentru mobil.

In acest sens, are in derulare un proiect, The Accelerated Mobile Pages (AMP), o incercare de a face face ca stirile sa se "incarce" instantaneu, informeaza CNN.

Referindu-se la acest proiect, reprezentantii Google spun ca va castiga toata lumea: utilizatorii nu vor mai fi nevoiti sa astepte, informatia incarcandu-se rapid, mass-media va avea de castigat pentru ca mai multe articole vor fi citite, iar Google prin faptul ca motorul sau de cautare va fi mai util.

In plus, utilizatorii trebuie sa stie ca vor scapa de o parte dintre reclamele enervante, arata BBC.

"Cititorii si utilizatorii consuma mai mult continut cand web-ul este mai rapid", explica Michael Ducker, manager de proiect la Twitter, care sprijina aceasta initiativa.

Pe paginile care se vor incarca mai usor cititorii vor petrece mai mult timp, ei share-uind linkul cu prietenii. ...citeste mai departe despre "Google face schimbari in versiunea pentru mobil - Stirile se vor incarca instantaneu" pe Ziare.com

#Google versiune stiri mobil, #Google versiune stiri tableta, #Google optimizare pagini stiri, #companii media schimbari versiune mobil, #stiri mobil imediat, #stiri telefon instantaneu , #Stiri Internet