Google are concurenta serioasa: Cine vrea sa te si plateasca sa vezi clipuri pe Net

Joi, 19 Octombrie 2017, ora 22:07
810 citiri
Google are concurenta serioasa: Cine vrea sa te si plateasca sa vezi clipuri pe Net

YouTube a crescut cu milioane de filme online. Acum, are un rival serios. E o platforma care iti promite ca te si plateste pentru clipuri.

Flixxo este o noua platforma pentru filme online, care spera sa fure din faima YouTube si sa isi faca loc pe Internet. Pana in 2015, doar cativa stiau ca Federico Abad era, de fapt, "Sebastian", creierul din spatele platformei notorii de filme online piratate Popcorn Time. Acum face parte din echipa Flixxo. Platforma este construita pe BitTorrent si blockchain si tinteste fix piata YouTube.

Platforma Flixxo pentru filme pe Internet nu va avea stocare centralizata a datelor, eliminand necesitatea unei gazduiri scumpe, impreuna cu costurile asociate. In schimb, transferurile vor avea loc intre diversi oameni care folosesc BitTorrent. Astfel, acest continut cu filme online va fi stocat pe computerele utilizatorilor.

Afla cum ajungi sa fii platit ca sa te uiti la filme online... citeste mai departe despre "Google are concurenta serioasa: Cine vrea sa te si plateasca sa vezi clipuri pe Net" pe Ziare.com

#program de vazut filme, #aplicatie, #serviciu , #Stiri Internet