Google anunta doua noi smartphone-uri din seria Pixel, dintre care unul va fi mai ieftin

Luni, 30 Ianuarie 2017, ora 12:20
6202 citiri
Google anunta doua noi smartphone-uri din seria Pixel, dintre care unul va fi mai ieftin
Foto: Facebook/Google Pixel

Seria Pixel, inaugurata de Google in 2016, s-ar putea imbogati cu doua noi modele in acest an, unul dintre ele fiind la un pret mai redus.

Conform unor surse anonime apropiate companiei, Google va lansa in 2017 nu unul, ci doua smartphone-uri din seria Pixel. Primul dintre acestea, la fel ca anul trecut, va fi un smartphone de top, noutatea constituind-o existenta unui model de buget.

Al doilea smartphone Pixel va aduce unele imbunatatiri punctuale versiunii de anul trecut. Spre exemplu, camera foto - si asa printre cele mai bune la ora actuala - este una dintre componentele care vor fi perfectionate.

Citeste si Google Pixel e cel mai bun telefon cu Android? 7 puncte forte si 3 dezavantaje

In ceea ce priveste partea hardware, se pare ca in prezent Google testeaza chipset-uri de la Qualcomm si Intel. Nu ar fi exclus ca, dupa ce Qualcomm a fost acuzat de politici neconcurentiale si dat in judecata de Apple, Google sa aleaga un chipset Intel pentru macar unul din noile sale smartphone-uri.

Un semn de intrebare este legat de posibila rezistenta la apa pe care urmatorul flagship Pixel ar putea sa o ofere. La ora actuala exista doua zvonuri - unul care da ca sigura aceasta facilitate, iar altul care spune ca Google inca nu a luat o decizie finala in acest sens.

Versiunea mai ieftina, numita Pixel 2B in interiorul companiei, ar urma sa includa componente mai putin performante si sa ofere un numar mai mic de facilitati, asta pentru a putea intra pe piata la un pret redus.

Vezi si Google a lansat telefoanele Pixel: Realitate virtuala si o camera foto performanta (Foto & Video)... citeste mai departe despre "Google anunta doua noi smartphone-uri din seria Pixel, dintre care unul va fi mai ieftin" pe Ziare.com

#Google Pixel smartphone, #Google Pixel noi smartphoneuri , #Stiri Internet