Germania se lauda cu autostrazi, Romania cu Netul si telefonia mobila Interviu

Duminica, 28 Decembrie 2014, ora 08:57
1187 citiri
Germania se lauda cu autostrazi, Romania cu Netul si telefonia mobila Interviu

Daca Germania se poate lauda cu autostrazi foarte bune, Romania are servicii de Internet si telefonie mobila de cea mai inalta calitate, iar acest lucru reprezinta un avantaj foarte important pentru tara noastra, arata Tudor Tiboc, general manager la QuickMobile.

El a explicat, in cadrul unui interviu acordat Ziare.com, care au fost cele mai importante lansari ale anului 2014 in domeniul IT, succesul iPhone 6 in randul utilizatorilor, precum si care vor fi produsele care ar putea inregistra o crestere importanta foarte curand.

Care au fost cele mai importante momente din 2014 pentru industria smartphone-urilor si tabletelor?

Printre cele mai importante evenimente din acest an din industrie au fost lansarile iPhone 6 si 6 Plus, Samsung Galaxy S5, Motorola Nexus 6 si HTC M8.

Care a fost situatia acestei industrii in Romania in acest an si ce schimbari preconizati pentru 2015 (legat de buget, preferinte etc.)?

Prin eforturile pe care le depunem, Romania este foarte bine ...citeste mai departe despre "Germania se lauda cu autostrazi, Romania cu Netul si telefonia mobila Interviu" pe Ziare.com

#mobile 2015, #succes iPhone 6, #viitor ceasuri inteligente, #Romania viteza Internet , #Stiri Internet