Galaxy S8 se apropie de lansare. Care sunt noutatile cu care Samsung si-ar putea recastiga fanii

Duminica, 19 Martie 2017, ora 07:37
1306 citiri
Galaxy S8 se apropie de lansare. Care sunt noutatile cu care Samsung si-ar putea recastiga fanii
Foto: captura YouTube/Techscinium

Urmatoarea generatie de smartphone-uri Galaxy, S8, reprezinta sansa celor de la Samsung de a lasa in urma dezastrul inregistrat anul trecut cu Galaxy Note 7, asa ca ne putem astepta ca sud-coreenii sa faca un efort suplimentar pentru a recastiga increderea utilizatorilor.

Noul dispozitiv va fi prezentat pe 29 martie, cu cateva luni inainte ca Apple sa introduca urmatorul sau iPhone.

Desi Samsung nu a facut nicio dezvaluire oficiala cu privire la viitorul sau varf de gama, care ar putea fi disponibil in doua variante, S8 si S8 Plus, in presa de profil au aparut o multime de zvonuri cu privire la designul, dotarile hardware si la functiile emblematicului smartphone. Iata cateva dintre cele mai interesante:

Ecran de tip "infinity"

Potrivit jurnalistilor de la The Guardian, care au citat mai multe surse anonime, ecranul smartphone-urilor Galaxy S8 and S8 plus va acoperi aproape intreaga suprafata frontala a dispozitivelor, avand margini curbate, in timp ce cadrul metallic va fi aproape inexistent.

Butonul home in forma fizica ar putea sa dispara pentru a face loc ecranului mai mare.

Potrivit unei surse citate de TechRadar, acesta ar putea fi inlocuit cu un buton virtual sensibil la presiune.

Samsung, care lucreaza la un senzor 3D Touch pentru ecrane OLED, ar putea folosi aceasta tehnologie pentru propriile sale produse, inclusiv pentru Galaxy S8. Acest lucru inseamna ca utilizatorii vor putea deschide diferite meniuri in functie de forta cu care este apasata tasta virtuala.

Citeste mai mult: Samsung fura startul si ar putea iesi pe piata inainte de iPhone 8 cu o surpriza

Scaner de amprenta in spate

Ca urmare a disparitiei butonului home de pe partea frontala, cititorul de amprenta ar putea fi mutat pe spatele telefonului, conform celor mai recente relatari. Initial au existat zvonuri cu privire la integrarea acestuia in ecran.

Desktop mode

Noile telefoane se vor putea conecta la un monitor, impreuna cu o tastatura si un mouse, si vor putea functiona ca un PC, afisand astfel aplicatii Android pe un ecran mai mare, reiese din analiza unei imagini de la o prezentare interna Samsung, ajunsa la blogul All About Windows Phone.

Citeste mai mult: Samsung vrea sa-si spele rusinea: Galaxy S8 va putea fi folosit ca un PC

Plati autorizate prin recunoastere faciala

Samsung Galaxy S8 va folosi functia de recunoastere faciala pentru autorizarea platilor utilizatorilor, potrivit Bloomberg, care citeaza surse din interior.

Samsun ...citeste mai departe despre "Galaxy S8 se apropie de lansare. Care sunt noutatile cu care Samsung si-ar putea recastiga fanii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare Galaxy S8, #smartphone nou Samsung, #noutati Galaxy, #Galaxy S8 Plus , #Stiri Internet