Fotografia zilei: Doi tocilari visatori

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 08:10
1236 citiri
Fotografia zilei: Doi tocilari visatori
Foto: imgur.com

Astazi se implinesc 40 de ani de la nasterea uneia dintre cele mai importante si mai populare companii din istorie: Microsoft.

La data de 4 aprilie 1975, Paul Allen (22 de ani) si Bill Gates (19 ani) fondau compania "Micro-Soft", la trei ani dupa ce o incercare similara, "Traf-O-Data", care isi propunea sa raporteze date legate de traficul auto, esuase.

De la scopul urmarit initial, promovarea interpreterului BASIC pentru calculatorul Altair 8800, Microsoft a ajuns pe parcursul urmatoarelor doua decenii sa domine piata cu sistemul de operare MS-DOS, Windows, Microsoft Office, intrand apoi si in industria jocurilor video cu consolele Xbox.

In fotografia zilei de astazi apar Bill Gates la varsta de 13 ani si viitorul sau partener de afaceri Paul Allen, in vremea in care, pasionati fiind de calculatoare, visau (dar nu stiau ca vor reusi) sa ajunga doi dintre cei mai celebri si mai bogati oameni ai planetei.

Foto: imgur.com

Gates si Allen erau doi prieteni tocilari de la ...citeste mai departe despre "Fotografia zilei: Doi tocilari visatori" pe Ziare.com

#Microsoft Bill Gates Paul Allen, #Microsoft fondata aprilie 1975 , #Stiri Internet