Forbes: Romania poate deveni o adevarata forta in industria IT

Sambata, 29 Martie 2014, ora 10:30
1303 citiri
Forbes: Romania poate deveni o adevarata forta in industria IT

Romania poate deveni o adevarata forta in industria IT, datorita specialistilor in domeniu si a numeroaselor start-up-uri de succes, noteaza revista Forbes.

Tabloidele si unii politicieni britanici au avertizat cu frenezie anul trecut ca, din cauza lipsei oportunitatilor din locul de bastina, romanii vor lua cu asalt statele mai dezvoltate din Vest incapend cu 1 ianuarie 2014, odata cu ridicarea restrictiilor de munca.

Insa acest lucru nu s-a intamplat, iar revista Forbes sustine ca exista conditii excelente pentru ca tara noastra sa devina o comunitate infloritoare de start-up-uri: un sector de afaceri in crestere, resurse bogate si specialisti in IT, dar si o cultura antreprenoriala care se bazeaza pe incredere in fortele proprii si versatilitate.

Forbes: Romania si alte tari din regiune se transforma intr-un hub IT

Platforma RomanianStartups.com ofera o scurta privire in acest domeniu. In baza de date sunt inscrise 169 de start-up-uri, 30 de evenimente si cinci ...citeste mai departe despre "Forbes: Romania poate deveni o adevarata forta in industria IT" pe Ziare.com

#Romania afaceri IT, #Romania start up, #sector IT Romania , #Stiri Internet