Forbes: De ce cauta americanii ingineri talentati tocmai in Romania

Miercuri, 31 August 2016, ora 12:14
3452 citiri
Forbes: De ce cauta americanii ingineri talentati tocmai in Romania
Foto: Arhiva Ziare.com

Unde cauta start-up-urile promitatoare atunci cand au nevoie de noi talente din industria IT? Ne-am putea gandi ca cele din Silicon Valley nu trebuie sa mearga prea departe, insa nu este si cazul lui Akash Nigam, cofondatorul aplicatiei de mesagerie Blend, care s-a concentrat pe un alt hub tehnologic al lumii: Romania.

Tara are un trecut zbuciumat si a trecut prin numeroase impasuri economice, insa capitala Bucuresti este acum locul in care s-a dezvoltat un sector vibrant de start-up-uri, plin de ingineri talentati, scrie Forbes.

Dar de ce ai calatori peste 10.000 de kilometri tocmai din Statele Unite, cand San Francisco si profesionistii sai sunt la o aruncatura de bat?

"San Francisco este o lama cu doua taisuri. Cu siguranta exista ingineri talentati in zona, insa tot mai multi pozeaza in Ferrari cand, in realitate, sunt niste simple Honda. Iar asta cand incerci sa angajezi doar cate o persoana; sa construiesti o intreaga echipa din staruri care nu se cunosc intre ele este ...citeste mai departe despre "Forbes: De ce cauta americanii ingineri talentati tocmai in Romania" pe Ziare.com

#industrie IT Romania, #ingineri Romania , #Stiri Internet