Fictiunea devine realitate: Casca prin care te vei putea intelege cu oricine, in orice limba din lume (Video)

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 20:22
2595 citiri
Fictiunea devine realitate: Casca prin care te vei putea intelege cu oricine, in orice limba din lume (Video)
Foto: Captura Youtube/Waverly Labs

Intr-o lume tot mai globalizata si conectata, se intampla adesea sa se intalneasca, fizic sau virtual, oameni care nu vorbesc aceeasi limba. Insa un dispozitiv inteligent ii va ajuta pe oameni sa se inteleaga cu oricine, orice limba ar vorbi.

Cu ajutorul unei casti numite Pilot si a unui smartphone, oamenii vor putea intelege tot ce se vorbeste in jurul lor, fiindu-le oferita o solutie de traducere vocala, in timp real, a frazelor dintr-o limba straina.

Ati putea spune ca pentru asta a fost deja inventat Google Translate. Asa este, insa autorii proiectului de la Waverly Labs vin cu o solutie mai practica. In casti, vorbele rostite in apropiere sunt traduse in ureche pe loc, printr-o voce sintetizata.

Ideea i-a venit fondatorului si PDG-ului firmei, americanul Andrew Ochoa, cand aceasta s-a intalnit cu o frantuzoaica. Nu se cunoaste continuarea povestii, insa bariera limbii i-a provocat fara indoiala americanului o mare dorinta sa comunice mai eficient cu ea.

Dispozitivul... citeste mai departe despre "Fictiunea devine realitate: Casca prin care te vei putea intelege cu oricine, in orice limba din lume (Video) " pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#casca traduce conversatie, #Waverly Labs caca translator , #Stiri Internet