Febra Pokemon Go: Pericolele online pandesc la tot pasul - Cum ne protejam

Joi, 21 Iulie 2016, ora 12:11
869 citiri
Febra Pokemon Go: Pericolele online pandesc la tot pasul - Cum ne protejam
Foto: Facebook/Pokemon Go

Isteria Pokemon Go a cuprins aproape toata planeta, inclusiv Romania, asa ca utilizatorii trebuie sa fie atenti atat la pericolele din viata reala, cat si la cele din mediul online.

Jocul este disponibil in Australia, Noua Zeelanda, Canada, SUA si cele mai multe din tarile europene. Iar in doar doua saptamani a fost descarcat de 30 de milioane de ori.

Deja utilizatorii s-au confruntat cu pericole reale cand au "vanat" monstruletii (unii au cazut de pe stanca, altii au intrat in casele oamenilor, iar unul a fost impuscat dupa ce a fost confundat cu un hot), insa nici riscurile online nu trebuie ignorate.

"Aplicatiile de mobil populare sunt folosite frecvent de catre atacatori ca momeala pentru oameni neatenti, in special prin descarcarea de aplicatii periculoase din magazine neoficiale. Utilizatorii trebuie sa instaleze aplicatii doar din magazine oficiale - precum App Store sau Google Play - si sa verifice dupa instalare permisiunile pe care le acorda.

De exemplu, unele ...citeste mai departe despre "Febra Pokemon Go: Pericolele online pandesc la tot pasul - Cum ne protejam" pe Ziare.com

#pericole Pokemon Go, #hackeri Pokemon Go, #pericole online Pokemon Go , #Stiri Internet