Fara tabla, creta si manuale: Cum vrea un liceu din Norvegia sa revolutioneze invatamantul

Duminica, 02 Februarie 2014, ora 11:40
1346 citiri
Fara tabla, creta si manuale: Cum vrea un liceu din Norvegia sa revolutioneze invatamantul
Foto: Liceul Sandvika

Uitati de tabla, creta, manuale si caiete. Un liceu din Norvegia vrea sa schimbe sistemul educational clasic si a implementat o noua tehnica de predare.

BBC relateaza cum va arata clasa viitorului: tablete pentru fiecare elev si un profoseor entuziasmat de social media reprezinta tot ceea este nevoie pentru a angrena mintile in plina dezvoltare.

Aceasta modalitate de a tine cursurile este deja implementata in liceul Sandvika, care se afla in apropierea orasului Oslo.

Profesoara Ann Michaelsen, ce promoveaza noul stil de predare, a fost invitata la o conferinta de presa din Londra pentru a prezenta modul in care poate fi folosita tehnologia pentru a face lectiile mai interactive si interesante.

"Retelele de socializare reprezinta locul in care te poti conecta cu lumea - facem acest lucru in fiecare zi, in afara scolii, la munca, iar pentru unii, social media reprezinta slujba lor", a spus Ann Michaelsen.

Imbogatirea digitala

Fiecare elev din clasa profesoarei de limba ...citeste mai departe despre "Fara tabla, creta si manuale: Cum vrea un liceu din Norvegia sa revolutioneze invatamantul" pe Ziare.com

#liceu Norvegia retele sociale, #metode studiu online, #scoli lectii online, #scoli retele sociale, #cursuri online scoli, #cursuri Internet scoli , #Stiri Internet