Facebook vrea sa stie de ce tot inchidem reclamele...ca sa ne poata da si mai multe

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 09:01
824 citiri
Facebook vrea sa stie de ce tot inchidem reclamele...ca sa ne poata da si mai multe
Foto: Tech Times

Facebook vrea sa obtina feedback din partea utilizatorilor in legatura cu reclamele care ne apar pe perete, ca sa ne poata posta pe pagina si mai multe.

Reteaua sociala va lansa un nou instrument, care le va permite utilizatorilor ce selecteaza optiunea "Ascunde" cand le apare o reclama pe perete sa isi motiveze decizia, relateaza Tech Times.

Sapte moduri controversate in care Facebook iti foloseste datele

Peste 1,5 milioane de companii isi fac publicitate pe reteaua de socializare, asa ca este important pentru Facebook sa vina cu noi idei care sa le permita publicitarilor sa produca reclame mai relevante pentru utilizatori.

Astfel, noul instrument al Facebook le cere utilizatorilor sa aleaga dintr-o lista de motive, dupa ce decid sa inchida o anumita reclama. Reteaua de socializare ne-a permis pana acum sa ascundem reclamele printr-un simplu click pe un buton aflat in coltul din dreapta.

De acum nu va mai fi atat de usor. Daca dam click pe acel buton, pe ecran va aparea ...citeste mai departe despre "Facebook vrea sa stie de ce tot inchidem reclamele...ca sa ne poata da si mai multe" pe Ziare.com

#Facebook reclame, #Facebook reclame feedbak, #facebook utilizatori , #Stiri Internet