Facebook vrea sa ne stie mai bine decat oricine altcineva si sa ne inregistreze fetele tuturor

Marti, 03 Octombrie 2017, ora 20:57
861 citiri
Facebook vrea sa ne stie mai bine decat oricine altcineva si sa ne inregistreze fetele tuturor

Recunoasterea faciala s-ar putea sa devina mult mai uzuala, avand in vedere ca pana si cei de la Facebook se gandesc sa o foloseasca pentru recuperarea contului.

Tot mai multe smartphone-uri moderne de top vin la pachet cu diferite variante de recunoastere faciala. Galaxy S8, Galaxy Note 8 sau iPhone X sunt doar cateva exemple.

O reticenta fata de acesti algoritmi exista in continuare, dar asta nu inseamna ca nu vor deveni omniprezenti intr-o varietate foarte mare de gadgeturi si servicii online. Prin intermediul tehnologiei Windows Hello, deja este posibil sa te autentifici pe un PC cu Windows 10 folosindu-ti fata.

Cea mai recenta companie care cocheteaza cu utilizarea unor tehnologii de recunoastere faciala este Facebook. Din cate se pare, cea mai mare retea de socializare din lume a inceput sa ofere unor persoane care nu-si mai pot accesa contul posibilitatea resetarii parolei prin scanarea fetei.

Playtech.ro a scris despre cum reteaua sociala planuieste sa ne urmareasca si mai bine ...citeste mai departe despre "Facebook vrea sa ne stie mai bine decat oricine altcineva si sa ne inregistreze fetele tuturor" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook recunoastere faciala , #Stiri Internet