Facebook te obliga sa instalezi o aplicatie, pentru a nu-ti sterge fotografiile

Luni, 13 Iunie 2016, ora 15:53
1306 citiri
Facebook te obliga sa instalezi o aplicatie, pentru a nu-ti sterge fotografiile
Foto: Arhiva Ziare.com

Moments, aplicatia dedicata fotografiilor lansata de curand, va deveni singura metoda prin care pot fi pastrate imaginile sincronizate automat cu Facebook pe serverele companiei.

Utilizatorii au fost deja instiintati ca, incepand cu data de 7 iulie, cei care nu folosesc noul software vor ramane fara fotografiile si clipurile video salvate in cloud, scrie Go4it.

Aceasta nu este prima data cand Facebook obliga utilizatorii sa instaleze o aplicatie dupa ce functia a fost separata de reteaua de socializare principala. Inainte, aplicatia Facebook oferea posibilitatea de sincronizare a fotografiilor de pe telefon direct in libraria de pe profilul personal in dosare private.

Cei care au folosit functia in trecut, dar nu vor sa instaleze aplicatia Moments, au timp pana pe 7 iulie sa isi salveze continutul stocat in "Synced Albums" si "Synced Photos", intrucat acestea vor fi sterse automat.

Poate vrei sa afli ce spune poza de profil de pe retele despre ...citeste mai departe despre "Facebook te obliga sa instalezi o aplicatie, pentru a nu-ti sterge fotografiile" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook sterge poze, #Facebook aplicatie Moments , #Stiri Internet