Facebook ne lasa de acum sa stergem mesajele expediate din greseala in Messenger

Miercuri, 06 Februarie 2019, ora 15:39
1287 citiri
Facebook ne lasa de acum sa stergem mesajele expediate din greseala in Messenger
Foto: Arhiva Pixabay

Facebook va permite utilizatorilor sa stearga textele nedorite - adresate unor destinatari nepotriviti, comentarii generatoare de regrete si chiar gafe - ce au fost expediate pe Messenger, au anuntat marti reprezentantii companiei americane.

Utilizatorii acestui serviciu online, in numar de peste 1 miliard pe plan mondial, au la dispozitie un interval de 10 minute pentru a se razgandi si pentru a sterge mesajele in cauza, potrivit AFP.

Toti participantii la o conversatie pe Messenger vor fi avertizati ca un mesaj a fost sters de autorul sau, au explicat reprezentantii Facebook intr-un comunicat care a anuntat implementarea acestei optiuni noi.

"Vi s-a intamplat deja sa trimiteti un mesaj unui alt grup (de prieteni) decat grupul pe care doreati sa il contactati, sa faceti o greseala de scriere sau pur si simplu sa doriti sa stergeti un mesaj dintr-o conversatie? Nu sunteti singurul!", se afirma in document.

Noua optiune era asteptata cu mare interes dupa o dezvaluire facuta in 2018, potrivit careia fondatorul si CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, dispunea de posibilitatea de a sterge mesaje deja expediate.

Functia "Remove for Everyone" ("Sterge pentru toata lumea") se deschide atunci cand utilizatorul face un clic pe mesajul in cauza in primele 10 minute dupa expediere, pe dispozitivele mobile ce dispun de cele mai recente versiuni ale sistemelor de operare iOS (Apple) si Android (Google).

Facebook lanseaza o functie de petitiiZuckerberg vrea sa uneasca WhatsApp, Instagram si Facebook MessengerUn studiu riguros ne arata de ce ar trebui sa ne stergem contul de FacebookFacebook dezvolta o criptomoneda stabila pentru transferuri banesti prin WhatsAppFacebook isi inaspreste regulile privind publicitatea electorala inaintea alegerilorFacebook pregateste o functie surpriza: Vei putea folosi Messenger noaptea fara sa te doara ochii ...citeste mai departe despre "Facebook ne lasa de acum sa stergem mesajele expediate din greseala in Messenger" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#sters mesaje messenger, #Facebook sters mesaje messenger, #stergere mesaje trimise Facebook , #Stiri Internet