Facebook Messenger, apeluri video gratis in 18 tari. Pe cand si in Romania?

Miercuri, 29 Aprilie 2015, ora 18:16
984 citiri
Facebook Messenger, apeluri video gratis in 18 tari. Pe cand si in Romania?

Facebook Messenger, serviciul de mesagerie instant al acestei retele de socializare, permite, incepand de marti, efectuarea de apeluri video gratuite.

O pictograma reprezentand o micuta camera video a aparut marti in ferestrele de dialog ale serviciului Facebook Messenger, informeaza Le Figaro.

Dupa ce a introdus anul trecut in functiile sale posibilitatea realizarii de apeluri audio, serviciul de mesagerie instant al retelei Facebook ofera utilizatorilor sai si posibilitatea de a efectua apeluri video.

Facebook Messenger se transforma radical: Ce vor putea face 600 de milioane de utilizatori

Aceasta functie a fost lansata marti in 18 tari, pentru utilizatorii care folosesc dispozitive mobile cu sisteme de operare Android si iOS.

O functie video exista deja pe versiunea web a retelei Facebook inca din 2011. Ea a fost lansata in parteneriat cu Skype, insa aceasta cooperare a fost oprita dupa ce Facebook a inceput sa isi foloseasca propria tehnologie, in 2013.

Prin ...citeste mai departe despre "Facebook Messenger, apeluri video gratis in 18 tari. Pe cand si in Romania?" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook Messenger apeluri video gratis, #Facebook Messenger video gratis , #Stiri Internet