Facebook lupta impotriva dezinformarii: Cu ce arme iese la atac Zuckerberg

Duminica, 20 Noiembrie 2016, ora 11:28
1485 citiri
Facebook lupta impotriva dezinformarii: Cu ce arme iese la atac Zuckerberg
Foto: Arhiva Facebook/Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg, CEO-ul Facebook, a anuntat vineri dupa-amiaza un set de masuri pe care compania sa le va implementa in lupta pe care o duce impotriva difuzarii de "stiri false" si de articole mincinoase pe aceasta retea de socializare.

Strigatul de lupta al lui Zuckerberg vine la o saptamana dupa ce antreprenorul american i-a asigurat pe internautii din lumea intreaga ca platforma Facebook nu a influentat rezultatul alegerilor prezidentiale din Statele Unite.

"Luam chestiunea dezinformarii foarte in serios. Trebuie sa fim insa prudenti, pentru ca nu dorim sa fim arbitrii adevarului", a adaugat CEO-ul companiei Facebook.

Masurile detaliate de Mark Zuckerberg se afla inca in stadiul de proiecte. Ele nu vor fi aplicate imediat. Cea mai importanta dintre ele vizeaza afisarea unui mesaj cu rol de alerta, ce va insoti articolele care au fost semnalate ca fiind mincinoase. Pentru a distinge informatiile false, Facebook se va baza pe utilizatorii sai, cu ajutorul unor instrumente ...citeste mai departe despre "Facebook lupta impotriva dezinformarii: Cu ce arme iese la atac Zuckerberg" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook stiri false Trump presedinte, #Facebook masuri dezinformare stiri false , #Stiri Internet